Framtidsyrke...

Publicerat: 2008-02-29 / 10:43:36 | Kategori: Ur verkliga livet
De jag tippar på nu på söta fröken T framtid är för tillfället frisör, hon har varit väldigt kreativ i både sitt eget hår och vår lilla schäfer har även fått sig en stund under saxen...

Det hela resulterade i att söta fröken númera är korthårig, till hennes mammas stora förtvivlan, och att Chip ser ut som han gör, ja, de får han väl göra... De lär ju växa ut igen, men han är zebrarandig på ryggen och har en stor kalfläck i pannan... Inte vacker =P

Men idag är de fredag, liten var ledsen imorse och vill inte fara.. Hjärtat!!

Stora hjärtat tillbingar helgen med mig, skönt...

Imorgon söta fröken Bjuhr, då ska vi chocka omvärlden!!! hehe eller så ska vi passa en hel del... Det är de inte någon som et ännu...

Men nu!!

Puss

Så sant som de var sagt!

Publicerat: 2008-02-26 / 13:28:56 | Kategori: Ur verkliga livet
Kan gissa det har sprungits in på denna sida både en och annan gång denna helgen för att se om jag har berättat för hela världen om vad som hänt!

Men jag besparar mig faktiskt! Jag ids inte slösa tid och energi på människor som tydligen inte har mer gemensamt i sitt förhållande än att hacka på mig... Men de kan inte bli mitt bekymmer, de lider jag inte de minsta av, tycker bara att det är tragiskt!!

I övrigt har vi myzt hela helgen liten och jag och de vi var med förstås också.

Tränat lite hund har man också gjort, han fick träffa mamman och två och syrrorna också =)

Helgen blir trevlig, jag och min vän ska spendera lördagskvällen hos min söta arbetskamrat och hennes inte allt för dvärgliknande pojkvän :P Spel står på listan... Åh , jag känner att jag längtar som bara den!!

Sedan ska projekt Diva avslutas i helgen och arbetet skickas in, sedan är de som klart för examinationen... Spännande blir de även nästa helg då de är Medlefors med utbildning och årsmöte som hägrar!

De är mkt som snurrar nu skulle man lätt kunna säga...

Vuxenpoäng..

Publicerat: 2008-02-11 / 20:57:02 | Kategori: Ur verkliga livet
Nu haglar de in från höger och vänster känns det som, vuxenpängen. Snart är de väl bara takräcka på Superskodan som saknas för att det ska vara fulländat.
   Man har ju varit och ordnat en hel del på sistonde och det känns bra i själ och hjärta, livet leker igen och allt börjar kännas om möjligt ännu ljusare.

I fredags klev man upp på pallen som ordförande i bhk, känns bra som en nystart efter vinterns dvala, det har inte varit så mkt träning eller tid på klubben nästan alls förutom utbildningarna.
Jag och Chip tog en svängom och tränade lite medans barnen lekta på skolan i adakland i helgen, och han är taggad till tänderna kan man lugnt säga, måste jobba på de passiva som vanligt, men förövrigt så tror jag inte problemen är stora.

Vi blev nominerade till årets lydnadshund 2007 i ABHK och det var superkul! Det betyder ju att han är lite bra iaf min gula lilla vän!

Det blev en snabbvisit i adak i helgen, för de var hemläxa från jobbet för att hålla i utbildningen på den nya versionen idag. Det gick väl, men man önskar att man fått lite mera kött på benen redan tidigare. jaja, nästa gång så =) Hoppas de förstod nått av de jag försökte framföra i alla fall...

Ikväll har Danne varit förbi, de var verkligen år och dar sedan och de var mkt uppskattat från både Tyras och min sida.

Annars läses en hel del böcker inför kursen i helgen och jag känner mig mer taggad än innan, de känns kalas.

Har ett möte imorgon som fått de hela att vända till de bättre, (hoppas jag iaf) :P Efter det finns det inte kvar så många bekymmer i mitt liv.

Alla hjärtans dag på torsdag, lite jobbigt en sådan gång att vännen och jag inte bor i samma kommun, men men.

Förövrig har jag tittat ut lite tapeter som verkligen skulle passa i min förskräckligt fula terrakottafärgade hemskt förskräckliga hall... Fast även om jag lät Tyra göra en väggmålning där inne skulle resultatet vara bättre än nu... Huvva!!!

Men nu kära vänner, ska jag dyka ner i lite böcker, sedan avlägga någon timme i telefonen... Sedan är de nog natten för min del...

Puss och hej

Nega...

Publicerat: 2008-02-04 / 15:13:34 | Kategori: Ur verkliga livet
Tur man blev inspirerad nu då...

Orka...

Kul ens...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!